I <3 berries

cropped-14922904_10202399001534455_1861187219_o.jpg

Howdy bezoeker!

First of all, welkom op mijn Curriculum Vitae.

Hier kan je alle informatie terugvinden die je normaal op mijn CV zou zien, maar omdat zo’n saai Word documentje ook maar gewoon dat is heb ik speciaal voor jou een website gemaakt. Neem maar gerust een kijkje en als je nog vragen hebt kan je deze altijd stellen in de comments onder de pagina ‘Contact’ of je kan me gewoon een mailtje sturen want die vind je daar ook terug.

De meeste pagina’s spreken voor zich, toch zou ik graag de pagina ‘Blog’ even toelichten. Omdat in mijn ogen de meerderheid van de CV’s nogal heel onpersoonlijk zijn heb ik speciaal een republiek gemaakt waar je wat meer te weten kunt komen over de ‘real me’. Wat zijn mijn hobby’s, waar hou ik me graag mee bezig in mijn vrij-tijd dat soort dingen vind je er allemaal terug.

Op de  pagina ‘video’ vind je dan ook een kort filmpje terug waarin ik mezelf voorstel (super awkward). Maar toch zeker de moeite waard als je eens wil lachen.

Als je nog vraagjes hebt don’t be shy.

Hope you enjoyed your visite!♥

Axana