Vanity

14963475_10202401707042091_756528986_o

 

“Make up is art, beauty is spirit”

Doorheen de jaren heb ik een gezonde obsessie voor make-up verworven. Ik ben als klein meisje nooit echt het ‘make-up popje’ geweest, zelfs in het middelbaar had ik er nog niet echt veel interesse in. Tot ik in het middelbaar een nieuwe meisje leerde kennen, zij hield van kleins af aan al van make-up en deed niets liever dan haar vriendinnen opmaken. Ik werd dan ook al snel een van haar vrijwillige slachtoffers. Ik was dan misschien niet zo into make-up als haar maar er was natuurlijk niks mis mee met er goed uitzien !

 

Door steeds meer met haar om te gaan omdat ze over het algemeen gewoon een sweetheart was, kwam ik ook steeds meer in aanraking met make-up en zo groeide er ook bij mij een interesse. Zo ging ik zelf ook steeds meer opzoeken en  zo kwam ik natuurlijk terecht op tal van beauty blogs en youtube kanalen. Hierdoor werd ik steeds meer geïnformeerd over wat  hot is in ‘the beauty world’. Stilaan was ik verkocht aan make-up. Ondertussen ben ik dan ook een trouwe viewer van NikkieTutorials. Zelf twijfel ik al even om een blog op te richten waar ik verschillende beauty producten review. Dit omdat ik zelf ook altijd wel even opzoek ga naar een paar reviews van beauty producten voor ik ze koop. Cosmetica is nu eenmaal een investering en dan wil je je geld natuurlijk ook in het juiste product investeren. Het lijkt me dan ook leuk om andere make-up addicts te laten weten hoe ik een product heb ervaren en/of het ook zijn geld wel waard is.

 

Als make-up liefhebber word je al snel aangezien als een tuttebelletje dat uren achter de spiegel zit en dat alleen maar waarde hecht aan uiterlijk. Ik bewijs je graag het tegendeel! Uren voor een spiegel zitten en niet buiten durven komen zonder make-up zijn zaken die niet aan mij zijn besteed. Natuurlijk zie ik er graag goed uit, af en toe kan dat ook inderdaad wat tijd in beslag nemen, maar toch durf ik perfect de deur uit te komen zonder make-up. Voor mij is make-up er gewoon voor je natural beauty te benadrukken. Niet om  er met een heel masker van rond te lopen. Because remember: Your inner beauty never needs make-up!

 

 

“A smile is the best makeup a girl can wear”- Marilyn Monroe 

Your winged messenger,
wing

Axana